dilluns, 19 d’abril del 2021

PROJECTE ELS GEGANTS

Durant aquests últims mesos, els nens i nenes de la classe dels Gegants hem estat aprenent moltes coses dels Gegants. 

Vam parlar sobre el que ja sabíem i sobre el que ens agradaria saber, ens vam fer un piló de preguntes...!!!  i aquí vam començar a investigar.

Ens va visitar la Natàlia, una Gegantera dels Gegants de Salt que ens va explicar moltíssimes coses dels Gegants, dels Capgrossos i de la gralla, l'instrument que fan servir a les cercaviles. Desprès com estan fent els gegants i com de diferents poden arribar a ser vam decidir crear el nostre propi Capgros!

En grups cooperatius vam estar decidint com volíem que fos el nostre Capgros: què seria, si tindria els cabells llargs o curts, amb arracades, amb alguna corona... En vam dibuixar el disseny i vam escriure les seves característiques. Desprès vam empaperar una caixa de cartró i vam fer la forma del nas i de les orelles. Vam decidir com el voldríem pintar, i amb diferents materials, vam fer els cabells, els atributs que volíem que portessin...etc. Els nostres Capgrossos es diuen: Monstre Sol, Reina Lili, Princesa Anna, Rei Guillem i Mariner Pirata Biel. Al final, vam fer una cercavila i ens ho vam passar pipa!

Va ser una activitat molt divertida i enriquidora!!!! Vam treballar junts, ajudant-nos, donant el nostre punt de vista i escoltant i respectant les opinions dels d'altres.

Si voleu veure tot el que hem fet durant aquest projecte cliqueu a la fotografia. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.